Afiq Muiz dan Eina Maznan Bakal Sertai Akademi Fantasia Musim 10

einaazman

 

Aduhhh kayak Rika Sumanto si ibu tirinya Putih lor luuuu

hehe

Korang mesti ramai dah tau pasal kemelut drama realiti antara Afiq Muiz, Mak dia dengan si awek Eina Azman kan? Sedih juga mula2 tuh bila aku tengok mak dia nangis. minggu pertama aku tengok aku memang lebih kepada side mak dia. tp Ahad hari tuh bila drama ni makin melarat dekat Melodi aku dah macam menyampah pulak. aku rasa ada benda tak kena.

einaazman2Terutamanya tentang dia nih. Pelakon baru kan? drama apa dia pernah berlakon? Aku boleh bertaruh lakonan dia depan camera tidak mungkin akan lebih baik berbanding waktu dia nangis2 hingus meleleh kat Melodi tempoh hari. Aku faham perasaan dia sebagai wanita dihina sebegitu tapi aku rasa dia patut back off. Biarlah makan hati pun tapi sekejap je. Bagi laluan untuk Afiq Muiz selesaikan dengan mak dia. Tambah pulak bila mak kepada Eina pun turut sama hentam aku rasa dah macam tunggang terbalik r.

Afiq pun satu, walau mak itu dikatakan aniaya dia ke apa, kau sebagai anak patut tahu baik buruk parents tuh janganlah sampai mengaibkan dorg dekat media. Bila tgk kau menangis melalak macam budak mintak nenen dekat Melodi tu aku sebak tengok. Dia sebenarnya rindukan keluarga dia. Kalau ikut cerita dia anak yang baik rapat dengan keluarga. tapi umur pun masih muda tambah pulak desakan pihak tertentu dah tentu r dia pun terpengaruh sama, walaupun sikit an. SEMUA pihak kena beralah dalam isu ni.

Kalau masih nak drag isu ni sampai awal bulan Jun, aku rasa dorg dah boleh daftar sama2 isi borang untuk uji bakat Akademi Fantasia musim ke-10 yang dengar cerita bakal bermula tidak lama lagi. Korang duduklah serumah dekat tmpt banglo AF tu. Tarik rambut sikit, lepas tu pilih lagu sedih2 untuk konsert mingguan aku yakin korang mampu kalahkan lagi 9 musim dulu tuh.

af

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s