GAMBAR Artis di ABPBH

 

red

 

Rakyat Malaysia kalau ada fashion show atau award event memang ramai naik ghairah. Of courselah kebanyakkannya bukan pergi stadium pun tapi hadap tv dekat rumah sambil mengumpat artis yang muncul sambil update dekat Twitter. Eeeeeeee sedeyyyyyy

Muncullah kak gayah, kak nam, kak markonah duk sental sirih depan tv tunggu nak cerca fesyen artis. ABPBH tahun ni sangat out! Bak kata warga Twitter the worst ever hokayh. Aku tengok pun naik nyampahsss. Dengan sound ke laut pastu persembahan merepek. eeeeeeeeeee

Apa yang berlaku pun aku tetap perhatikan baju atau dress artis pakai dekat ABPBH tahun ni. Dengan tema Ledakan Geometri sesetengah daripada diorang memang membawa ledakan. Ledakan apa? LEDAKAN JANTUNG PISANGGGGGssss ohhhhhh noo. Punyalah banyak yang pakai dress entah hape2! Macam contoh Enot dengan DD. Koserrrr lah aku nak letak gambar diorang dekat sini. Uols pergi cari sendiri hokay. Aku letak gambar yang molek cantik sajo.

red2

 

Jom uols tatap mata korang tengok dress artis-artis ni di ABPBH. Kalau ada berkenan boleh check dgn Zalora kalau diorang ada jual baju ala sama dengan gaya diorang ni. Dulu kan Zalora pernah buat segmen kekonon baju inspired daripada dress selebriti dekat OSCAR.

red3

 

Cantiknya badan uols

red5

red6

red7

 

Pompuan paling kontroversi malam tu dengan dress sesingkat?? KEPALA LUTUT. Ohhhh suka Zain!

red8

red10

red11

red12

red13

 

Mantap Dora Danish

red14

red15

red16

red19

red21

red26

 

Ziana Zain dapat The BEST Dress of the night. Ko hado?? Dah tua pun tetap nampak gorjes. The one and only SUPERNOVA DIVA

red28

 

Alas periuk keliling dada ke tu

red29

 

Kain perca dekat rumah? cantum2 dia buat kain.

red31

 

PUTIHNYA

red32

red34

red35

 

kredit gambar : BeautifulNara uolsss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s