Irfan Roslan : Baik Duduk Rumah Eherm2 Daripada Terima Tawaran Berlakon!!

791b4b8f273163c76e34c76e8

Sekarang ni banyak betul masa aku nak ke hulur-hilir layan anak-anak buah. Balik kerja pun terus bawak pergi taman lah pergi jalan-jalan lah. I told u, a makcik aka nanny’s work is never going to end. haha

Aku just nak share cerita pasal pelakon yang aku memang tak kenal ni. Pernah lah sekali dua tengok muka dia dalam tv tapi memang tak popular pun kan. Nampak muka hamboih sejuk je mata memandang ala budak baik gitu. tapi hakikatnya? entah ler.

Baru-baru ni keluar isu dia duk perhambat habis orang-orang produksi tempatan dekat status fb dia. paling best dia sentuh isu bayaran ciput dan lagi seronok duduk rumah sambil…..ermm…..hurm….daripada dia terima tawaran tu. Amboi mulut dia!

irfan

Terkejut beruk aku baca statement dia itu. Nampak je muka innocent kan tapi boleh tahan budak ni. Ke macam kes si Sharnaaz tu? nanti kuar statement pulak fb kena hack. kihkih

snapshot_006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s