Zalora Celebrates Women’s Day

644444_489065104490899_2070102521_n

 

Ok sempena hari ini Hari Wanita Sedunia, aku pun baru tahu pagi tadi ahakksss, ada satu competition yang agak menarik dekat FB. Info ni pun aku dapat daripada adik aku. Dia tengah goyang kaki dekat rumah tu tunggu result interview dia. Banyak masa hari-hari dia online. Paling aku jeles setiap minggu ada je barang dia sampai hasil shopping dekat Zalora. Hebat ko dik aku yang kerja ni pun tak ada masa nak shopping tiap minggu.

I was informed by her yang Zalora ada pertandingan untuk para wanita. Kita boleh share gambar mak kita ke, kakak ke, kawan ke dekat sana n bagi tahu kenapa diorang menjadi inspirasi buat kita. Senang ke tidak? Yang penting hadiah-hadiah best menanti! Itu sangat penting!

hahaha

zaloramom

 

Kalau korang tak nak masuk pun korang masih boleh tengok page tu dekat sini and vote🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s