Jovian for Zalora Malaysia Fareena in da house!

jovian5

 

Jovian Mandagie for Zalora adalah suatu koleksi yang sangat berjaya di Zalora Malaysia. Korang ingat lagi tak koleksi Jovian laku macam pisang goreng panas waktu raya atau Aidiladha dulu? Gila! Kawan2 dengan kakak aku pun turut sama beli tahu. Berebut2 diorang tayang waktu raya. untunglah aku pakai First Lady je diorang pakai rekaan fashion designer world class kau!

Terbaru Zalora nak perkenalkan koleksi baru Jovian kononnya konsep ala2 feather atau bulu atau kepak. so kalau beli mungkin kita boleh berkepak bersama2 kahkahkah nak bertandang rumah orang pun kibas je terbang. Jimat minyak kereta.

jovian6

jovian7

 

Yang atas ni koleksi Jovian Mandagie for Zalora Fareena. Cantik gila kau! mata aku hampir rabun berkelip sepanjang masa tengok baju nih. Alangkah indahnya kalau si hubby kesayangan baik hati untuk belikan satu untuk aku. Harapan lah kau!

Cantik kan? Tunggu pukul 3 petang 28 May 2013 ni untuk Zalora launch koleksi ni. Jom sertai aku kita berebut sama tengok siapa paling cepat beli dia menang muahahaha

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s